Boekentip Meer... Student van de week Er is op dit moment nog geen student van de week.

Poll
Wie moet in de toekomst de studiekosten betalen?

    
    
    

U bent hier  :  Home    Kennis Netwerk Student Projecten  

Kennis Netwerk Student Projecten

Wij bieden Europese kennisinstellingen de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij Studentproject.eu en samen het kennisnetwerk rondom projectmatig werken te vergroten.
 
Concreet betekent dit dat er periodiek een bijeenkomst wordt georganiseerd om de ontwikkelingen op gebied van projectmatig werken onder studenten te bespreken en te brainstormen over de optimalisatie van het platform Studentproject.eu.
Daarnaast wordt van de kennisinstelling verwacht dat deze het platform Studentproject.eu actief onder de aandacht brengt bij haar studenten en bestaat er de mogelijkheid om de database en zoekoptie van Studentproject.eu te integreren in de eigen website.
 
U kunt uw kennisinstelling aanmelden of meer informatie aanvragen via helpdesk@studentproject.eu onder vermelding van “Europees Kennisnetwerk”. De kennisinstelling kan dan opgenomen worden in het Kennis Netwerk van Hogescholen en Universiteiten van Studentproject.eu.
 

Het grote voordeel daarvan is dat uw kennisinstelling met andere kennisinstellingen in contact komt en u op die manier elkaar kunt versterken en informatie uitwisselt op gebied van projectmatig werken.
Met als doel de wildgroei van bijvoorbeeld portals en websites van opleidingen en kennisinstellingen gericht op student opdrachten te beperken en voor alle partijen één helder internationaal platform te creëren.